Com em pentino per cap d’any?

Com em pentino per cap d'any | Tot Cabell

S’acosta cap d’any i una de les decisions més difícils i importants de prendre: com em pentino?
Deixat anar o recollit? Llis o arrissat? Natural o sofisticat?

T’ajudem a triar el teu look per a brillar a l’última nit de l’any: explica’ns com aniràs vestida, quin tipus de maquillatge lluiràs i t’ajudarem a triar el teu pentinat ideal.
Mentrestant, et deixem amb algunes idees per a triomfar per cap d’any!

LA TRENA D’ESPIGA

Pentina tot el cabell cap a un costat, però deixa un petit floc davanter deixat anar. Divideix el cabell en dues cues baixes (esquerra i dreta). Agafa un floc de cada partició de la zona central i passa el floc dret per sobre de l’esquerre. Ara prendràs flocs de la zona més exterior i els subjectaràs igual en el centre.

Trena d'espiga | Tot Cabell

MONYO BALLARINA

És molt senzill. Només has de pentinar tota la cabellera cap endarrere i recollir-la en una cua alta. Aplica’t laca o fixador sobre ella i, després, ves enrotllant-la sobre si mateixa i sobre la pròpia goma.

Monyo ballarina | Tot Cabell

NOU MASCULÍ

Si tens el cabell curts, prova amb aquest pentinat: tot cap a un costat i amb un aire rocker. Fixa-ho amb un esprai que li doni lluentor.

Nou masculí | Tot Cabell

CUA BAIXA

Deixa’t un floc sense agafar que després treballaràs per a aconseguir una petita ona. Pentina’t tot el cabell cap a un costat deixant el coll al descobert. Fes una cua baixa i oculta la goma amb un floc de cabell .

Cua baixa | Tot Cabell

RECOLLIT BAIX

Fes-te una cua baixa i la poses cap a dins en una mena de monyo. Després, amb la part sobrant de la cua, tapa la goma.

Recollit baix | Tot Cabell

CORONA TRENADA

Un altre pentinat fàcil i elegant. Recull el teu cabell per a fer una trena, deixant un floc sense agafar a un dels costats. Una vegada tinguis el cabell lligat, trena el teu cabell i col·loca’l com una corona. Col·loca forquetes perquè quedi fixada.

Corona trenada | Tot Cabell

OLD HOLLYWOOD

Defineix bé la ratlla del teu cabell amb una pinta i utilitza un esprai per a aconseguir l’efecte ‘wet’ (moll). Crea ones suaus amb un arrissador i fixa-les.

Old Hollywood | Tot Cabell

CUA + TRENA

No aconsegueixes decidir-te entre una i una altra? És possible combinar les dues. Fes una trena clàssica a la part lateral del teu cap i lliga-la amb la resta de la teva cabellera. Procura enrotllar-la al voltant de la teva goma.
.

Cua + Trena | Tot Cabell

ROCKER

Si tens el cabell curt, prova amb aplicar un esprai fixador cap amunt en el teu serrell o en algunes de les teves metxes per a crear un efecte més canyer.

Rocker | Tot Cabell

SEMI RECOLLIT

Vols ser original sense renunciar a la comoditat? El semi recollit és la teva opció estrella. Recull un ampli floc de pèl com a monyo i crea ones ‘wavy’ amb la resta de la teva cabellera. Original i tendència.

Semi recollit | Tot Cabell

I si no t’ensurts… vine a Tot Cabell. Demana hora i et deixarem espectacular!
Obrim el 31 de Desembre, només hores concertades

Feliç revetlla i molt bona entrada al 2019!