Comença 2020 a tot color

Patricia Hair Saloon | Colors cabell 2020

Avui et portem un resum de les tendències en color per a aquesta propera temporada. Recorda, sigui com sigui el teu color de cabell, per què llueixi sa i brillant és imprescindible apostar per cures especials, sobretot si vols que el color es mantingui durant més temps.

Els cabells rossos mai passen de moda

La propera temporada es portaran tant els tons naturals, com el ros platí, una opció més sexy i fins i tot rockera. És més difícil de mantenir i exigeix una cura regular per a conservar la seva lluminositat des del primer moment. Tens el cabell ros fosc? Aposta per unes metxes fines per a aclarir-lo.

El negre intens

També continua sent una aposta segura. Queda genial tant en cabells llargs com en les cabelleres XS.

Quant a les metxes

Les que més s’emportaran són les babylights i les balayage. Quina és la diferència? Les metxes babylights són una coloració l’objectiu de la qual és recrear la lluentor natural pròpia dels bebès rossos. Són una opció perfecta si tens una base rossa. S’apliquen des de l’arrel. Les balayage poden aplicar-se sobre qualsevol color de base, ja sigui des de l’arrel a les puntes o de mitjans a puntes. El color s’aplica a tot el cabell a partir de metxes molt fines.

Si vols experimentar

Aposta per un color fantasia. Els tons més atrevits, com el rosa, el blau o el verd s’han apoderat dels looks que hem vist a les passarel·les. Això sí, es tracta d’una opció apta només per a les més atrevides.

Ja veus, a gustos, colors. Cada vegada més les tendències són més àmplies, així que et resultarà fàcil trobar el color que més t’afavoreixi.

Vine a Patricia Hair Saloon i donarem amb ell!