Cuidar el cabell a l’estiu

Cuidar el cabell a l'estiu | Perruqueria Tot Cabell

Cuidar el cabell a l’estiu: un toc d’aire fresc.

El cabell conté d’un 10 a un 15% d’aigua. En els dies més calorosos d’estiu, part d’aquesta aigua s’evapora. Compensar aquesta pèrdua d’hidratació omplint els dipòsits d’aigua del teu cabell regularment és vital. Els nostres consells t’ajudaran a mantenir-ho adequadament hidratat en els dies més calorosos.

  1. Tria xampú i condicionadors que estiguin dissenyats per a aportar hidratació. El contingut compta: L’ideal és que els productes de cura capil·lar per a estiu continguin queratina o pantenol, ja que són ingredients molt hidratants.
  2. Splish splash: Els esprais refrescants per al cos o el rostre no només proporcionen sensació de frescor a la pell, també poden fer-ho en el cuir cabellut.
  3. Transpiració: La transpiració refreda la pell i el cuir cabellut i ajuda a distribuir el greix del cuir cabellut a través del cabell. Això, al costat de la creixent producció de sèu en els dies de calor, fan que sigui necessari rentar-se el cabell amb més freqüència. Rentar-lo amb aigua temperada és molt beneficiós per al cabell, el cuir cabellut i la circulació.
  4. Reforç hidratant: Els elixirs amb oli són molt útils per a retornar la hidratació al cabell danyat pel sol. Poden aplicar-se sobre el cabell humit o sec.
  5. Efecte refrescant: Després d’un llarg dia al sol, una màscara capil·lar t’ajudarà a calmar el cuir cabellut i a condicionar el cabell.
  6. Hidratació de principi a fi: La calor de l’estiu és especialment agressiva amb les puntes del cabell. Els reparadors de puntes prevenen les puntes seques i obertes.
  7. Frescor des de dins: És important beure una quantitat suficient d’aigua. L’aigua sense gas i el te sense edulcorants són excel·lents begudes refrescants.

Perruqueria Tot Cabell t’ajudem a triar el producte que el teu cabell necessita. I t’expliquem com aplicar-lo. T’esperem, no tanquem a l’estiu!

Cuidar el cabell a l'estiu | Perruqueria Tot Cabell